top of page
banner.jpg
uutiset.gif

Lähtökohta & haaste

Suomessa on monia kulttituotteita, mutta yksi erottuu selvästi joukosta: ES. Juoma tuli markkinoille aikana, jolloin milleniaalit olivat kouluiässä. Se teki paljon enemmän kuin vain aiheutti pärinää – se loi juojilleen identiteetin. Jonnet syntyivät, vakiinnuttaen paikkansa osana suomalaista nuorisokulttuuria.
 
ES:n merkitys ilmiössä on kiistämätön. Ilman ES:ää ei olisi jonneja – ainakaan siinä muodossa, kuin me ne tunnemme. Nyt, kun kohderyhmä on aikuistunut, he muistelevat jonneutta yhtenä 2000-luvun merkittävimmistä suomalaisista ilmiöistä.
 
Muutama vuosi sitten tehtiin virhe, kun ES:n reseptiä muutettiin. Luvut puhuvat puolestaan: myynti romahti ja viimeisetkin jonnet tuntuivat kadonneen.
 
Nyt OG ES on palannut – alkuperäisellä reseptillään. Miten viestiä siitä, että vanha, rakastettu resepti on taas täällä.

teksti.jpg

Toteutus

Jonnet eivät ehkä muista MacGyveria ja muita boomerien suosikkeja, mutta tällä kertaa keskitymme asiaan, joka on tuttu ainoastaan kohderyhmällemme. Siispä käänsimme suomen kieleen vakiintuneen sanonnan ympäri – tällä kertaa jonnet ovat ainoat, jotka muistavat.

Social media ad

OOH.jpg
Kesko_OB_Euroshopper_syksy23_A4.png
es jodel mockup.png
NEWS.png
bottom of page